Builderall Nederland
Domeinnaam en Hosting

Versio webhosting en domeinnamen

Builderall Nederland
Versio Webhosting & Domeinnamen
Builderall Nederland

Snel, goedkoop en betrouwbaar webhosting en domeinnamen, meer dan 100.000 tevreden klanten!

TrustpilotBeoordeling
WebhostersBeoordeling
HostingwijzerBeoordeling
ISPGidsBeoordeling

Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting pakketten in Nederland. Bij Versio kun je goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen, je webhosting account wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. Je kunt er dan dus direct gebruik van maken.

Krachtige, gebruiksvriendelijke en razendsnelle interface voor domeinregistratie, verhuizing en beheer. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. Je hebt al hosting vanaf €0,50 per maand. Beheer je domeinen en webhosting pakketten real-time via de zeer gebruiksvriendelijk interface. Én profiteer altijd van uitstekende support waar je echt iets aan hebt.

Versio Webhosting en Domeinnamen

Inmiddels één van de grootsten!

Versio is inmiddels gegroeid tot ruim 100.000 klanten en er zijn 400.000 domeinnamen geregistreerd. In totaal host Versio meer dan 600.000 websites en applicaties op ruim 10.000 fysieke en virtuele servers.

Versio is opgericht in oktober 2008 en biedt verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie aan. Versio biedt deze diensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio veel krediet opgebouwd bij haar klanten. Versio is een directe registrar bij SIDN (.nl), DNS Belgium (.be), EURid (.eu) en Nominet (.uk).

Klanten van Versio hebben meer dan 2.000 positieve reviews geschreven op Trustpilot.nl, ISPGids.com, Webhosters.nl en vele andere websites vanwege de uitstekende dienstverlening. Versio staat voor kwaliteit, snelle support, no-nonsense en de beste prijs-kwaliteitverhouding van de Europese hosting markt. Versio staat geen enkele seconde stil en ontwikkelt zich continu verder om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Webhosting en Domeinnamen

Alle Versio webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kan Versio betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf die geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor je erg interessant is om je domeinnamen bij Versio onder te brengen.

Dagelijkse backups

Wij maken dagelijks een backup van uw websites. U kunt deze backups tot 7 dagen inzien en indien nodig een recente backup terugplaatsen.

7 dagen per week helpdesk

Door onze ruime helpdesk openingstijden garanderen wij ondersteuning op uw vragen binnen 24 uur, gemiddeld binnen 3 uur.

Niet tevreden? Geld terug!

Wij zijn zo zeker over de kwaliteit van onze diensten dat wij u 14 dagen geld terug garantie bieden. U ontvangt zonder gezeur, binnen 48 uur uw geld.

Gratis applicaties meegeleverd

Installeer met 1 klik meer dan 40 verschillende applicaties en scripts zoals WordPress, Joomla, Magento, phpBB en nog veel meer!

99,9% uptime garantie

Versio garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.

DirectAdmin controlepaneel

Beheer uw webhosting account met DirectAdmin. Zo heeft u volledige controle over uw websites, emails en instellingen.

Laagste prijs
Je betaalt voor je domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België. Bij meer dan 100 domeinnamen krijg je automatisch korting.
Razendsnelle registratie

Als je betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Skrill, SOFORT, PaySafeCard of met je online portemonnee dan wordt je domeinnaam realtime geregistreerd.

Realtime DNS beheer

Je kunt op ieder gewenst moment (geheel gratis en real-time) de nameservers en DNS records van je domeinnamen beheren.

Gratis bulk beheer

Versio biedt meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren. Dit maakt het beheren van je domeinnamen nog makkelijker.

Gratis real-time houder beheer

Je kunt de domeinnaamhouder gegevens van al je domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Geen stilzwijgende verlenging

Versio verlengt je domeinnamen niet automatisch, tenzij als je dat wel wilt. Zo heb je altijd zelf volledige controle over welke domeinnamen je wilt verlengen en welke je laat verlopen.

Uitgebreide API

Voor de veeleisende klanten biedt Versio een uitgebreide API aan waarmee domeinnamen geregistreerd, verhuisd en beheerd kunnen worden.

Gratis domeinnamen pushen

Je kunt gratis en real-time uw domeinnaam overdragen naar een andere gebruiker van Versio. Zo kun je je domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen aan een andere gebruiker van Versio.

Gratis e-mail fallback
Maak gratis gebruik van Versio e-mail fallback service. Wanneer je mailserver onbereikbaar is, dan worden de e-mails afgeleverd op de fallback servers van Versio en gaan de e-mails niet verloren.
 

Versio Webhosting en Domeinnamen
Versio is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf dat geen seconde stil staat en zich continu blijft verder ontwikkelen om je altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Versio Webhosting

GA NAAR VERSIO HOSTING

Builderall Nederland

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.