Builderall Nederland
Google

Populaire zoekopdrachten

Builderall Nederland
Populaire Zoekopdrachten
Builderall Nederland

Ontdek zoektrends van vroeger en nu.

Op Google Trends startpagina kun je populaire verhalen in realtime verkennen op basis van categorie en locatie. Voor sommige locaties zie je ook aanbevolen verhalen boven aan de pagina die zijn samengesteld door het team van Google News Lab om je aanvullende informatie rondom de gegevens te bieden.

Populaire zoek opdrachten Google trends

Google Trends

Populaire zoekopdrachten

Populaire zoekopdrachten bestaan uit zoektermen met een snelgroeiend aantal zoekopdrachten (ten opzichte van alle zoekopdrachten) in de afgelopen 24 uur. Deze worden elk uur geüpdatet. Je kunt populaire zoekopdrachten gebruiken om te bekijken waarin mensen op een bepaald moment geïnteresseerd zijn en hoe de zoekopdrachten ten opzichte van elkaar zijn gerangschikt.

Waar de Google Trends-gegevens vandaan komen

Google Trends analyseert een percentage van de Google-zoekopdrachten om te bepalen hoeveel zoekopdrachten er in een bepaalde periode zijn uitgevoerd.

Als je bijvoorbeeld zoekt naar Facebook in Nederland in maart 2007, analyseert Google Trends een percentage van alle zoekopdrachten naar Facebook binnen dezelfde tijds- en locatieparameters.

Zoekopdrachten van weinig mensen
Google Trends analyseert alleen gegevens voor populaire termen. Zoektermen met een laag volume worden weergegeven als 0.

Dubbele zoekopdrachten
Google Trends negeert herhaalde zoekopdrachten van dezelfde persoon die in een korte periode zijn uitgevoerd.

Speciale tekens
Google Trends filtert zoekopdrachten uit met apostrofs en andere speciale tekens.

Zoektips voor Trends

Je kunt interpunctie in je zoekopdrachten gebruiken om de resultaten te filteren die je op Google Trends te zien krijgt.

Builderall Nederland

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.