Builderall Nederland
Google

Webanalyse en rapportage

Builderall Nederland
Builderall Nederland

Google Analytics biedt flexibiliteit wanneer het gaat om ondersteuning en professionele services.

Google Analytics Webanalyse

Google Analytics

Analysehulpprogramma’s

Ga dieper in op je gegevens. Met standaardrapporten kun je de betrokkenheid op je website eenvoudig meten en begrijpen. Bovendien kun je in enkele muisklikken aangepaste rapporten en bezoekerssegmenten maken, en belangrijke gegevens identificeren die je kunt delen met je team.

Meer informatie: Analysehulpprogramma's

Inhoud analytics

Vind de belangrijkste inhoud van je website en verborgen juweeltjes met de rapporten ‘Inhoud’ in Google Analytics. Je komt erachter hoe vaak mensen elke pagina van je website hebben bezocht, hoe lang ze op je  website hebben doorgebracht en hoe vaak ze conversies genereren.

Meer informatie: Inhoud Analytics

Sociale rapporten

De revolutie van de sociale media is aangebroken en deze breidt zich steeds sneller uit. Heb je dit al gemeten? Sociale rapporten kunnen je helpen bij het meten in welke mate sociale media invloed hebben op je zakelijke doelen en conversies.

Meer informatie: Sociale rapporten

Mobiele analyse

Het wordt met de dag belangrijker dat je inzicht krijgt in je mobiele sites, apps en advertenties en hoe deze zakelijke activiteiten voor je genereren. Met Google Analytics kun je mobiele sites, apps en bezoeken van mobiele apparaten met webfuncties meten, waaronder zowel geavanceerde als eenvoudigere telefoons en tablets.

Meer informatie: Mobiele analyse

Conversieanalyse

Met het Google Analytics-conversiepakket kun je meer zien dan het aantal paginaweergaven en het aantal bezoekers. Bekijk hoe al je digitale marketingkanalen samenwerken om bezoekers naar je website te trekken. Meet het aantal verkopen, downloads, weergaven van video-inhoud en andere waardevolle acties.

Meer informatie: Conversieanalyse

Advertentie-analyse

Je hebt veel geïnvesteerd om bezoekers naar je  website te halen, maar hoe weet je of je advertentieprogramma’s werken? Bekijk alle digitale kanalen (waaronder het zoek- en Display Netwerk, sociaal, partners en e-mail), en analyseer welke invloed ze hebben gehad op je conversieratio’s en je rendement.

Meer informatie: Advertentie-analyse

Google Analytics Academy

Google Analytics Academy Training en -ondersteuning

Helpcentrum van Analytics

In het Helpcentrum van Analytics vind je informatie over alle aspecten van het gebruik van Analytics, waaronder hoe je aan de slag kunt gaan, praktische tips voor analyses en het oplossen van problemen.

Google Analytics Help

Analytics Academy

Analytics Academy levert gratis, online cursussen over Analytics en andere tools voor gegevensanalyse.

Meer informatie: Analytics Academy

YouTube-kanaal van Analytics

Op het YouTube-kanaal van Analytics (engels) vind je video’s over een aantal verschillende onderwerpen met betrekking tot gegevensanalyse.

Youtube: Kanaal van Analytics

 

Builderall Nederland

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.